4 сильні молитви, для відновлення любові чоловіка до вас. Читайте з вірою в серці

Господи, я прошу терпіння та підтримки у боротьбі за те, щоб повернути любов мого чоловіка. Я знаю, що відновлення цього шлюбу вимагатиме часу, жертв та важкої праці.

Якщо ви думаєте, що ваш чоловік розлюбив вас, то це може викликати гнітюче почуття.

Ви любите свого чоловіка всім серцем, і почуття, ніби він розлюбив вас, коли ви обоє дали присягання любити один одного вічно, може викликати почуття смутку та емоційного болю. Ось 4 сильні молитви, щоб ваш чоловік знову полюбив вас.

Молитва про відродження полум’я

Боже, моя Яскрава та Ранкова Зірка, я благаю, щоб Ти запалив у моєму чоловікові полум’я пристрасті до мене. Ми обидва часто відволікаємось і втомлюємося від обов’язків, і ми стали більше схожими на сусідів по кімнаті, ніж коханців. Господи, покажи мені способи повернути іскру в його очах, коли він дивиться на мене. Мене надихає те, що цей шлюб може бути найпрекраснішим, що в нас було в минулому. Амінь.

Молитва самоаналізу

Господи мій Наріжний камінь, Ти – основа мого життя. Я прошу Тебе відновити любов свого чоловіка до мене, визнавши, що мене часто не любили. Ви є автором істини, і я молюся, щоб Твій Святий Дух направив мене через самоаналіз, яким би болючим він не був. Вкажіть на такі моменти в моєму житті, як вимогливість чи критика, які притуплюють кохання мого чоловіка. Допоможіть нам разом відновити союз, що любить. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва про стійкість

Господи, я прошу терпіння та підтримки у боротьбі за те, щоб повернути любов мого чоловіка. Я знаю, що відновлення цього шлюбу вимагатиме часу, жертв та важкої праці. Допоможіть мені продовжувати робити свій внесок у розвиток наших відносин і відкрити двері до здорової та повної єдності. Допоможіть мені виявити терпіння та наполегливість і продемонструвати ту любов до мого чоловіка, яку я хочу, щоб він виявляв до мене. Амінь.

Молитва, щоб діяти через невірність

Бог втіхи, я тішуся з того, що, хоча я страждаю через невірність чоловіка, наприкінці цього шляху є надія і світло. Я вдячний за те, що Твоя любов все більше рясніє мені під час мого горя. Господи, я благаю, щоб Ти відновив справжню любов, справжню радість і справжню близькість між мною та моїм чоловіком. Нехай буде відновлено його любов і відданість мені. Допоможи мені прощати та любити його. Амінь.