Тест – головоломка №25: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Зручно сядьте в крісло або на стілець на кухні та заваривши собі ароматну каву або запашний чай із травами, пройдіть тест на уважність – головоломку №25.

Ви хочете бути уважною людиною і не забувати практично нічого. Неприємно ж коли ви йдете вранці прогуляти собаку і забуваєте ключі або мобілку. Через деякий час ви помічаєте, що це повторюється у різних варіаціях. Ваша уважність притупилась. Ви розслабились.

Ваш мозок потрібно тренувати. Для цього існує простий спосіб – пройти тести на уважність та краще це робити постійно. Адже уважній людині простіше і на роботі, і в побуті. Ви помічатимете дрібниці, а іноді від них залежить розв’язання великих проблем.

Що ви робите, коли у вас з’явилася хвилинка часу? Дехто просто дзвонить телефоном, хоча у хвилину не вкластися, особливо жінкам необхідно поділитися новинами. Інші, які на роботі – заварюють собі каву або чай, або йдуть до автомата, щоб там щось купити.

Ті люди, які перебувають з якоїсь причини вдома, просто обмірковують свій день. Але все це ви можете робити та одночасно проходити тест на уважність. Поєднувати корисне з приємним. Кава – це корисне та приємне, а проходження тесту на уважність – головоломка зі сірниками – це корисне та цікаве заняття. До того ж воно у вас не займе багато часу.

Тому зручно сядьте в крісло або на стілець на кухні та заваривши собі ароматну каву або запашний чай із травами, пройдіть тест на уважність – головоломку №25. Це для вашого мозку, незалежно від часу доби, буде гарна зарядка.

Необхідно перекласти тільки один сірник, щоб вийшла правильна рівність. Для новачка є підказка – ви можете взяти коробку зі сірниками та розкласти на столі вказану в цій статті завдання, як показано на картинці. Потім пересуваючи лише один сірник спробувати домогтися, щоб була правильна рівність.

Ну, як вдалося вам досягти правильного рішення головоломки?
Якщо вам це проблематично, то ви можете подивитися правильну відповідь на малюнку нижче.

Успіхів вам у проходження тесту та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором