Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд одну корону на картинці, відмінну від інших

Картинка виконана в чорно-білому кольорі та це для того, щоб колір дорогоцінного каміння не відволікав вас. Так простіше проходити цей тест.

Більшість людей бачили, як виглядає корона. Одні дивилися фільми про королів, інші дивилися мультфільми у яких царі з коронами чи царівни.

Всі знають, що являє собою корона. Це гарна прикраса і дуже дорога, яку носили цар чи королева. Корона є відмінною особливістю і прості люди в ті далекі часи зі захопленням дивилися на символ королівської влади.

Художник у цій статті намалював кілька корон і пропонує вам дізнатися, яка корона відрізняється від інших і найголовніше в чому відмінність. Це тест на увагу середньої складності. Його може пройти навіть новачок за тридцять секунд. Тільки треба, щоби йому ніхто не заважав. Якщо він уважний, то спокійно вкластися у відведений час. А людина, яка раніше проходила тести такого роду, ще швидше може знайти на картинці ніж одна корона відрізняється від інших. Тренування вашого мозку дасть вам можливість бути уважнішим, а уважна людина скрізь потрібна.

Картинка виконана в чорно-білому кольорі та це для того, щоб колір дорогоцінного каміння не відволікав вас. Так простіше проходити цей тест. Однак якщо людина не сильно зосередиться, то їй важко буде знайти корону, відмінну від інших за тридцять секунд.

Ну, як вам вдалося виявити чим одна корона відрізняється від інших?
Якщо вам це важко, то ви можете подивитися відмінність на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у проходженні тесту!

Відмінність виділена червоним кольором