Як правильно їсти сало: розповідає нутріціолог та фуд-терапевт

Якщо сало почати окислювати, нагрівати, смажити до шкварок (над токсично) або змішувати його з рафінованим зерном або поєднувати в щільному прийманні їжі з цукром, це погано

Багато людей думають, що вони знають все про сало. Як його вибирати на базарі, як сало вживати та, звичайно ж, всі думають, що знають з чим краще поєднувати сало. Однак, це не так. Здавалося б, чого простіше – нарізати скибочками сало і потім підсмажити його до шкварок на сковорідці, вбити туди два яйця і сніданок готовий.

Або можна краще порізати дрібними скибочками сало, взяти шматочок чорного хліба і голівку часнику і перекусити? Це правда, якщо ви не йдете на роботу. Запах часнику трохи не відповідатиме вашому статусу на роботі!

В обох випадках – це начебто смачно та апетитно виглядає, проте якщо ви не йдете на роботу, що за висновком експертів другий варіант кращий для людини, яка захотіла поїсти сало.

Який продукт найбільше привертає увагу мешканців нашої країни, особливо коли воно підіймається в ціні? Звісно ж сало!

Як краще його їсти, з чим поєднувати та скільки можна їсти сала на день? На такі запитання у цій статті відповідає експерт.

Мешканці нашої країни люблять сало. Це й не дивно, адже сало дуже корисне. Воно містить багато вітамінів. Але їсти сало потрібно в помірних кількостях, також потрібно знати з якою їжею воно краще поєднується.

Анастасія Голобородько, яка є українським нутриціологом, консультантом з харчування та фуд-терапевтом, радить як правильно вживати сало.
Вищезазначений експерт запитує, як же можна зіпсувати сало? І дає на нього відповідь. Що сало, якщо його переїсти або неправильно поєднувати з іншими продуктами, не піде на користь.

Сало

Якщо сало почати окислювати, нагрівати, смажити до шкварок (понад токсично), це погано, — зазначає експерт.

Сало найкраще поєднується із сирими овочами та зеленню. Оскільки натуральні ферменти овочів допомагають кращому засвоєнню сала.

Сало людина може вживати щодня, однак це потрібно робити в невеликих кількостях.