Тест на уважність: знайдіть на фото за 1 хвилину сніжного барса в горах

Ну, як вам вдалося виявити на фотографії сніжного барса? Якщо ні, то підказує - сніговий барс не лежить і не ховається за камінням - він іде.

Ви, напевно, вже проходили та не раз тести на уважність, на яких необхідно було знайти якусь тварину. Як правило, на картинці або фотографії ця тварина, що сховалася, виділялося чималим планом. Однак ви не завжди змогли його одразу знайти.

У цій статті вам пропонується пройти тест вище середньої складності та визначити де на фотографії знаходиться сніговий барс. Для проходження тесту на увагу дається одна хвилина. Чому одна хвилина, а чи не тридцять секунд? Річ у тому, що сніговий барс на цій фотографії виглядає не так велико, як на попередніх тестах на уважність.

Вам у вічі відразу впадає багато каменів і скель у гірській місцевості. І людське око не може одразу виявити тварину. До того ж фарбування снігового барса сприяє тому, що його практично не видно на місцевості. Це сніговий барс дає можливість непомітно підібратися до видобутку і нападати на неї, коли вона цього не очікує.
Тому снігового барса дуже важко помітити на фото та для проходження тесту дається одна хвилина.

Хоча людина, яка вже натренувала свою уважність, або мисливцеві – буде простіше пройти такий тест. Він повинен у короткий термін за часом виявити снігового барса.

Ну, як вам вдалося виявити на фотографії сніжного барса?
Якщо ні, то підказує – сніговий барс не лежить і не ховається за камінням – він іде.
А зараз ви побачили, де сніжний барс?
Для тих, кому це важко зробити, є картинка нижче на якій ви можете подивитися де знаходиться сніговий барс.

Відмінного вам настрою в цей день та удачі у всьому!

Сніжний барс обведений червоною лінією