Молитви, які допомагають змінити життя на краще. Читайте з вірою в серце

Господи, допоможи мені бути напоготові, щоб я міг стояти у своїй вірі. Я знаю, що стійкість вимагає від мене рішучості та мотивації, тому, Господи, я благаю про Твою допомогу в цій галузі мого життя.

Іноді з різних причин людина не хоче змінити своє життя і пливе за життям. Але якщо ви хочете змінити на краще, то необхідно діяти. Однак перед цим рекомендується помолитись. Нижче наведені молитви, які допоможуть вам у цьому.

Якова 1:12
Дорогий Господи, Твоє Слово проголошує, що ті, хто терплять випробування і стійко витримують спокуси, благословенні. Я молюся, щоб я залишався стійким, щоб я міг бути щасливим, духовно квітучим і здобули милість Тебе! Я молюся, щоб у мені лежав дух рішучості та мотивації та щоб я пам’ятав, що отримаю вінець життя, як тільки пройду випробування. Дай мені терпіння, Господи, я благаю, амінь.

Так, по вірі вам буде!

1 Коринтянам 16:13
Господи, допоможи мені бути напоготові, щоб я міг стояти у своїй вірі. Я знаю, що стійкість вимагає від мене рішучості та мотивації, тому, Господи, я благаю про Твою допомогу в цій галузі мого життя. Я також молюся, щоб протягом усіх випробувань я залишався хоробрим і сильним, бо Ти завжди зі мною і ніколи не залишиш мене. Господи, я люблю Тебе всім своїм серцем, і я дякую Тобі за те, що ти дав мені перемогу, яку я здобув, в ім’я Ісуса, Амінь.

Римлян 12: 11-12
Отче, я дякую Тобі за те, хто Ти є. Це Твоя божественна природа гарантує, що я ніколи не залишусь без ентузіазму, рішучості чи мотивації, доки я служу Тобі. Я радий своєї впевненості та сподіваюся на Тебе, і я дякую Тобі, бо Ти добрий. Я буду терплячим у своїх стражданнях і вірним у своїх молитвах, знаючи, що Ти, Бог, бачиш мене і Ти знаєш ширшу картину мого життя/ Дякую Тобі, Господи, Амінь.