Тест – головоломка №30: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Новій людині буде важко впоратися з завданням, а професіонал у розгадуванні тестів, впорається з ним на раз.

Тести на уважність, які ви проходили на сайті, одна хвилина, були різної тематики. В одних необхідно було відрізнити предмети на двох здавалося б однакових картинок. На інших треба було знайти тварину чи птицю біля. На третіх тестах-головоломках потрібно було перекласти лише один сірник, щоб отримати правильний математичний результат.

Коли люди дивляться ці тести можна зробити висновок, що тести на уважність і головоломки з сірниками цікаві їм.
Тому в цій статті ми пропонуємо пройти наступний тест на уважність головоломку №30. Тут також необхідно перекласти тільки один сірник і ви отримаєте правильне рішення.

Тести на уважність та звичайні головоломки та кросворди тренують ваш мозок і не дають йому атрофуватися. Людям у літньому віці такі тести дуже рекомендовані, оскільки з роками уважність у людини знижується і може стати більш розсіяним.

Тести на уважність допомагають людині зосередитись на вирішенні завдання. До того ж вони цікаві та барвисті.
Ну, як вам вдалося перекласти один сірник, щоб вийшла правильна рівність? Новій людині буде важко впоратися з завданням, а професіонал у розгадуванні тестів, впорається з ним на раз.

Якщо ви цього не змогли зробити, то можете подивитися на картинку нижче і ви побачите який сірник потрібно перекласти та у вас вийде правильне рішення.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором