Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд каліфорнійського ховраха на фото

Звичайно уважна людина і та яка вже проходила тести такого плану обов'язково вкладеться у відведений час.

Каліфорнійські ховрахи не схожі на наших степових. У них фарбування інше і живуть вони, як правило, у гірській місцевості або в передгір’ї. Однак це теж симпатичне звірятко як наш степовий ховрах. Природа подбала, щоб у нього було забарвлення відповідне місцевості в якій мешкає каліфорнійський ховрах.
Це потрібно ховраху, щоб його не побачили потенційні вороги. До того ж і потомство каліфорнійського ховраха те саме захищене з таким забарвленням.

У цій статті потрібно знайти за тридцять секунд каліфорнійського ховраха на фотографії. Це здавалося б простим тестом на уважність, проте нова людина втрачається при її проходженні. Дуже вже фарбування каліфорнійського ховраха підходить до гірської місцевості та його практично не видно. Каліфорнійський ховрах зливається з камінням.

Звичайно уважна людина і та яка вже проходила тести такого плану обов’язково вкладеться у відведений час для проходження тесту на уважність – тридцять секунд. Це йому буде неважко зробити, оскільки його очі вже натреновані бачити те, що потрібно, у разі каліфорнійського ховраха. Ваш мозок дає команду очам шукати тільки ховраха і не відволікатися на інші предмети та тварин, якщо вони перебувають на фотографії.

Ну як вам удалося виявити за тридцять секунд каліфорнійського ховраха на фото?
Якщо ви не змогли пройти вказаний тест на уважність і не виявили байбака, то можете подивитися на картинку нижче побачите, де ховається каліфорнійський ховрах

Успіхів вам у всьому і в проходженні тесту також!

Суслик обведений червоною лінією