Тест для тих, хто жив у Радянському Союзі і не тільки: визначте, що це за прилад?

Бабусі чи мами таким приладом користувалися. А можливо, вони й зараз їм користуються! І до речі дуже непогані речі та смачні виходять.

Якщо вам сподобалися тести з предметів та приладів, які використовувалися в СРСР, то пропонуємо вам ще один з таких тестів. Річ у тому, що на подив і на радість тих, хто має такі предмети, що залишилися ще з часів Радянського Союзу, вони досі діють.

Як написав один із читачів тестів, у нього пилотяг, який він купив ще в СРСР, досі в хорошому стані та він ним користується. Як він констатує, могли ж робити тоді предмети на совість. Це не те, що разові китайські гарні речі. Хоча і китайські речі бувають непоганими залежно від вартості.

Тепер вам належить дізнатися, що на фото за агрегат, для чого він призначений?

Відразу обмовимося для тих, хто не жив у СРСР і хоче пройти цей тест. Це агрегат для господарок. Ним користувалися домогосподарки які, хотіли порадувати гостей та своїх домашніх на свято чи на день народження. Ну, що дізналися, що це таке?
Звичайно люди, які жили при СРСР чудово знають, що це таке, а молодому поколінню буде невтямки, що це за прилад. Але, коли людина уважна і читала чи дивилася фільми про СРСР, вона теж здогадається, що це за прилад. І буде здивований, як їхні бабусі чи мами таким приладом користувалися. А можливо, вони й зараз їм користуються! І до речі дуже непогані речі та смачні виходять.

Якщо вам важко це зробити, то нижче на фото ми написали, для чого призначався цей прилад.

Бажаємо вам здоров’я та відмінного настрою!

Це вафельниця – вона електрична і дуже зручна навіть зараз!