Тест на пильність: знайдіть на фотографії за 20 секунд хто сидить у траві?

У тому і проблема у вирішенні цього тесту, що вам не вказується яка саме тварина, комаха, або птах сидить у траві.

Вам у цій статті представлений цікавий та барвистий тест на уважність. І тут трішки логіки. Необхідно за двадцять секунд виявити, хто сидить у траві. Ви повинні розуміти, що в траві може сидіти хтось хоче. Від тигра до звичайної мухи.

У тому і проблема у вирішенні цього тесту, що вам не вказується яка саме тварина, комаха, або птах сидить у траві. Від цього у новачка не одразу сформується завдання, що саме потрібно знайти. І він починає гарячково шукати все, що йому спаде на думку. Уважна ж людина, або той, хто вже раніше проходив тести такого плану, зосередиться і почне підряд все шукати.

Час проходження тесту обмежений і тому потрібно поспішати не поспішаючи. Таким чином ви не будете кидатися з боку в бік.
Ну, як виявили когось, хто сидить у траві? Якщо знайшли, то скільки секунд?
Якщо ще не виявили, то приділіть цьому тесту більше уваги. І підказуємо – потрібно шукати комаху.
А зараз уже знайшли?

Для тих, хто не зміг знайти комахи в траві, існує фото нижче. Там показано, де сидить комаха.

Тести на уважність розвивають логічне мислення та тренують ваш мозок. Це особливо корисно у літньому віці. Кожна людина хоче почуватися добре і вирішувати не забуваючи ні про що побутові завдання і на роботі.

Якщо ви періодично проходитимете тести на уважність, то натренуєте свій мозок і помічатимете будь-які дрібниці в побуті та на роботі.

Удачі вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Коник вказаний стрілками