Молитви, які допомагають зрозуміти сутність істини та поваги. Читайте з вірою в серце

Господи, я радію, тому що бути благословенним означає, що мені не потрібно слідувати порадам безбожних або насолоджуватися суспільством грішників.

Багато людей не знають, що таке істина і що гідне пошани. Ось три молитви, які допоможуть зрозуміти, що це.

Філіппінам 4: 8

Господи, я молюся, щоб мій розум був зосереджений на тому, що істинно, почесно та гідно поваги. Я молюся, щоб усе, що правильне і підтверджувалося Твоїм Словом; я зациклююсь на тому, що чисто та корисно. Я заявляю, що все, що гідне захоплення та гарної репутації, знаходиться у центрі моєї уваги. Нехай все гідне похвали стане основою моєї щоденної медитації, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Псалми 1:1-3

Господи, я радію, тому що бути благословенним означає, що мені не потрібно слідувати порадам безбожних або насолоджуватися суспільством грішників. Мені не треба сидіти з тими, хто глузує з інших. Я молюся, щоб я продовжував насолоджуватися Твоїм законом, розмірковуючи про нього вдень і вночі. Господи, я хочу бути подібним до дерева, посадженого на березі річки, що приносить хороші плоди. Я молюся, щоб я ніколи не в’янув і процвітав у всьому, що я роблю, амінь.

Псалми 118: 10-13

Праведний Бог, я шукаю Тебе всім серцем, не дай мені відхилитися від Твоїх заповідей ні через незнання, ні через навмисне непокору. Я зберігав Твоє Слово у своєму серці, щоб не грішити проти Тебе. Я молюся, щоб Ти зміцнив мене, щоб я міг стати духовно зрілим і більш подібним до Тебе у всіх аспектах мого життя. Я заявляю, що залишусь на Твоїм шляху праведності, амінь.