Тест – головоломка №39: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Після того, що у вас з'явилася додаткова інформація, ви напевно швидше вирішуватимете головоломки з сірниками. Ну, як удалося вам перекласти один сірник, щоб вирішити головоломку №39?

Тут представлена вам чергова головоломка №39 із сірниками. Як завжди, необхідно перекласти тільки один сірник, щоб вийшла правильна рівність. Це цікава головоломка і багато людей її дивляться, коли заходять на сайт Одна Хвилина.

Але для того, щоб швидко і головне правильно вирішити завдання, потрібні навички. Щоб їх поліпшити, ви повинні знати як. Нижче це пояснюється.

Спостерігайте за речами навколо вас

Спостереження – важлива навичка у розвиток уважності. Продемонструйте свою здатність спостерігати за тим, що відбувається навколо. Під час війни, злочинності та надзвичайних ситуацій критично важливо бути уважним та мати гарні навички спостереження. Спробуйте наступну вправу.

Здійсніть невелику прогулянку і постарайтеся згадати, скільки автомобілів ви бачили, якого вони були кольори, якого типу, де вони були припарковані. Скільки деталей ви можете згадати?

Пройдіть ще раз та зверніть увагу на людей, яких ви бачите. Чи були вони чоловіком чи жінкою? У що вони були? Скільки їм було років? Якого зростання? Якого кольору у них було волосся? Якого кольору ока?
Пройдіть втретє та огляньте будівлі. Скільки це було? Скільки дверей та вікон було в кожному? Якого кольору були основні будівлі? Якого кольору було оздоблення? Дахи у них скатні чи плоскі?
Обговоріть, чому увага до деталей навколо вас може бути важливою у надзвичайній ситуації.

Після того, що у вас з’явилася додаткова інформація, ви напевно швидше вирішуватимете головоломки з сірниками.
Ну, як удалося вам перекласти один сірник, щоб вирішити головоломку №39?
Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором