Молитви, щоб Господь заступився за вас. Читайте з вірою в серце

Всемогутній, я дякую Тобі за те, що Ти визволив нас від усіх сил і задумів пітьми. Господи, я благаю, щоб Ти зберіг мене від лукавих і щоб вони не наближалися до моєї оселі.

Якщо ви в біді та не можете впоратися з нею і за вас нікому заступитися і подати руку допомоги, то ці молитви вам допоможуть.

Псалми 40: 2, Римлян 8:31

Боже, Ти моя сила та рятівник. Я дякую Тобі за те, що можу покликати Твоє Ім’я та врятуватися. Боже, я прошу Тебе заступитись за мене і витягти мене з цієї болотистої глини та поставити мої ноги на Твій твердий камінь. Ці твердині в моєму житті не здолають мене, але вони впадуть в Ім’я Ісуса, бо якщо Бог за мене, хто може бути проти мене, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Псалми 34:17, Галатам 5: 1

Дорогий Господи, я дякую Тобі за те, що Ти люблячий Батько і що Ти чуєш мій крик. Господи, я закликаю до Тебе сьогодні та прошу, щоб Ти визволив мене від усіх моїх бід. Я молюся, щоб у моєму житті більше не було оплотів і щоб вони більше не були каменем спотикання. Допоможи мені завжди стояти твердо і не бути обтяженим планами ворога, амінь.

2 Тимофія 4:18, Псалми 31:18

Отче наш, я дякую Тобі за те, що Ти могутній Бог і що в Тобі немає нічого неможливого. Отче, я благаю, щоб Ти визволив мене від злого нападу ворога і безнапасно повернув мене до Тебе. Я молюся, щоб Ти був захисною огорожею навколо мене. Я заявляю та ухвалюю, що брехливі уста проти мене припиняться і що доброта і милосердя супроводжуватимуть мене по всі дні мого життя, амінь.

Колосянам 1:13, 2 Фессалонікійцям 3: 3

Всемогутній, я дякую Тобі за те, що Ти визволив нас від усіх сил і задумів пітьми. Господи, я благаю, щоб Ти зберіг мене від лукавих і щоб вони не наближалися до моєї оселі. Зміцни мене проти лукавих, і я не боятимуся нічого, що не від Тебе. Всі твердині в моєму житті будуть зруйновані та скинуті в Ім’я Ісуса, я благаю, амінь.