Тест на уважність: визначте за 10 секунд, яке число пропущено на картинці

Уважність може сповільнити прогресування когнітивних розладів віку, таких як хвороба Альцгеймера та інші види деменції.

Це незвичайний вам тест на уважність. Здавалося, він дуже простий, але річ у тому, що проходження тесту обмежено часом -10 секунд.
Потрібно визначити за короткий час скільки пропущено на картинці.

До речі, ви мусите знати, що дає уважність.

Уповільнює старіння

Уважність може сповільнити прогресування когнітивних розладів віку, таких як хвороба Альцгеймера та інші види деменції. Було показано, що він збільшує зв’язки у частинах мозку, які активуються, коли люди згадують минуле чи думають про майбутнє. (Чим вищий зв’язок, тим сильніша ця частина мозку і тим краще вона працюватиме). Дві години уважності на тиждень можуть уповільнити атрофію гіпокампа (частина мозку, яка відповідає за емоції, навчання та пам’ять).

Зменшує фізичний біль

Було доведено, що уважність значно знижує біль, не активуючи опіоїдну систему організму, що знижує ймовірність виникнення побічних ефектів, що викликають звикання. Це важливо для всіх, хто відчуває постійний фізичний біль, особливо для людей, у яких виробилася толерантність до наркотиків на основі опіатів.

Зменшує депресію

Уважність може зменшити симптоми депресії та її рецидиви.
Зміцнює психічне здоров’я підлітків.
Захищає від розвитку стресу, занепокоєння чи подальшого розвитку депресії у підлітків.

Цікава інформація?
А зараз перейдемо до тесту. Ви змогли за 10 секунд дізнатися, яке число пропущено? Якщо ні, то подивіться на зображення нижче

Гарного вам настрою та удачі!

Пропущене число обведено гуртком