Гороскоп 27 грудня – 2 січня 2021 року: що обіцяє останній тиждень 2021 року

27 грудня стартує останній тиждень 2021 року. Ось що кажуть астрологи, чекаючи, коли завершиться ще один рік під сонцем.

У вівторок, 28 грудня, перед Новим роком настане ще одне грандіозне зрушення.

Юпітер залишає сферу Водолія та занурюється у Риби у другому з трьох космічних будинків.

До чого б торкнувся Юпітер, він розширюється. У Рибах співчуття зростає не щодня, а щогодини. Глобальна свідомість зміщується у бік зцілення, творчості та мистецтва під час цього майбутнього “плавання”, яке триватиме до 10 травня. Саме тому зірки обіцяють рибам серйозні творчі прориви та успіхи.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку

Стрільці, вам цей тиждень допоможе розширити горизонти. Якщо спочатку вам здається, що ваші плани зруйновані, і все йде не так, як слід, не звертайте увагу. Зірки не дадуть вашим основним цілям “зійти з орбіти”.

Скорпіони, Водолії, Близнюки, Раки та Тельці, на вас чекають подорожі найближчим часом. Можливо вже на початку 2022 року.

Козерога, Терези, Діви, Овни, якщо ваші рішення та вчинки не зовсім зрозумілі навіть вам самим на початку тижня, просто зачекайте до неділі, 2 січня.

Перший молодик 2022 року дасть прояснення багатьом знакам Зодіаку. Особливо, якщо ви давно намагаєтеся знайти відповіді на запитання, що цікавлять.