Тест на уважність: визначте за 30 секунд, ким працює тато

Ну, як визначили ким працює тато? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете це дізнатися. Чудового вам дня та гарного настрою!

Тести на уважність бувають дуже пізнавальні та цікаві. У цій статті вам пропонується пройти тест та визначити, ким працює тато. Це потрібно зробити за 30 секунд.
Увімкніть свою логіку.

Для подальшого збільшення уважності вам, можливо, буде корисна інформація нижче.

Почуття

У міру того, як ви переміщаєте свою увагу через своє тіло, зверніть увагу на те, що ви бачите, відчуваєте, чуєте, пробуєте, відчуваєте запах. Назвіть їх без осуду та відпустіть.

Розберіться зі своїми уподобаннями

Коли ви почнете усвідомлювати будь-які потреби чи бажання, дозвольте їм бути присутніми та зверніть увагу на те, як вони почуваються, перебуваючи всередині вас. Звички, уподобання завдають шкоди, створюючи автоматичні реакції усередині нас. З’являється позив, і ми миттєво відповідаємо. Іноді реакція задоволення спонукання буває настільки автоматичної, що відбувається без будь-якого реального усвідомлення чи свідомої думки. Спробуйте щось інше. Постарайтеся розширити простір між усвідомленням спонукання та вашою реакцією. Дозвольте спонуканню бути присутнім і постарайтеся не піддаватися дискомфорту, який із цим пов’язаний.
Замість того, щоб рухатися, щоб позбавитися дискомфорту, прийміть впевненість у тому, що дискомфорт скоро пройде сам собою.

Для збільшення уважності – вищезазначене допомагає.
Ну, як визначили ким працює тато?
Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете це дізнатися.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Тато працює лікарем.

Фонендоскоп, перекинутий через плечі, і медичний молоточок, що лежить на столі, говорять про те, що тато, швидше за все, лікар.