Тепер українців сповіщатимуть про суди телефоном

Тепер в Україні запрацювала опція онлайн-повідомлення про судові засідання, учасником яких є ті чи інші громадяни. Оповіщення надходитиме на телефон тому, хто є учасником засідання.

У Міністерстві цифрової трансформації заявили, що запускають бета-тест повідомлення у додатку Дія про судові засідання, в яких ви є учасником.

Тепер громадяни завжди будуть заздалегідь попереджені про судові засідання, де є учасниками.

“Стягнення заборгованості банком або комунальним підприємством без вашого відома або звернення родичів до суду про поділ спадкового майна, в якому ви також є спадкоємцем, і т.д. – про це все ви можете дізнатися онлайн”,

– йдеться у прес-службі відомства.

Як настроїти push-повідомлення в телефоні про судове засідання?

У вікні Дія настройте опцію, щоб отримати повідомлення. І все. Ви не пропустите жодного повідомлення про судові засідання з вашою участю.

Послуга реалізована у співпраці з державними підприємствами, що належать до сфери управління ДСА — «Центр судових сервісів» та «Інформаційні судові системи».

Нагадаємо, також через Дію можна отримати 1000 грн. Достатньо вакцинуватися в будь-якому зручному місці (обов’язково дві дози, щоб був згенерований “зелений” сертифікат). Потім через додаток подаєте заявку та гроші протягом 10 днів зараховуються вам на рахунок.