Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 5 слів, відмінних від слова “Стіг”

Спробуйте пройти тест на уважність та знайти 5 відмінних слів від слова Стіг. Для тих, кому це важко, є картинка нижче – там відповідь. Удачі та відмінного настрою!

Все більше людей дивляться тести, де потрібно знайти відмінні від інших слова. Вони привертають увагу не лише людей у віці, які швидко справляються із завданням, а й молоде покоління, яким потрібно трохи більше часу для вирішення завдання.
У цій статті вам пропонується знайти 5 слів, відмінних від слова Стіг.
А щоб швидше це робити надалі – прочитайте інформацію нижче.

І коли ти з кимось

По-справжньому спілкуйтеся з людиною, з якою ви перебуваєте. Зверніть увагу на нього повністю – на колір очей, звук голосу, на те, як голос падає на вас, коли він говорить. Якщо ви розмовляєте з кимось телефоном, спробуйте закрити очі, щоб не відволікатися, щоб ви могли бути повністю присутніми наразі. Занадто часто ми чуємо, що кажуть люди, але не присутні повністю, часто думаємо про відповідь, розумово чи фізично.

Думкові хмари

Уважність включає відсторонення від думок і спостереження за ними, замість того, щоб дозволяти їм набирати обертів або перетворюватися на негативні почуття. Один зі способів домогтися цього – уявити свої думки у вигляді уявних хмар. Уявіть, що ви спостерігаєте за своїми думками, як ви спостерігаєте за хмарами – з почуттям байдужості чи відстані між вами та ними, без аналізу чи засудження.

Проблема з думками в тому, що вони можуть поринути у почуття. Натомість дайте їм можливість бути там. Нехай приходять, а потім хай ідуть. Якщо ваш розум відчуває спокусу піти геть із думкою, поверніться до свого дихання і заземліть себе у своїх почуттях. Що ви бачите, відчуваєте, чуєте, відчуваєте смак, запах?

А тепер спробуйте пройти тест на уважність та знайти 5 відмінних слів від слова Стіг. Для тих, кому це важко, є картинка нижче – там відповідь.

Удачі та відмінного настрою!

Слова виділені червоним кольором