Тест на уважність: знайдіть за 20 секунд число 474 на зображенні

Знайдіть число 474 на зображенні. Кому не вдалося цього зробити, то приділіть цьому тесту на увагу більше часу. Для тих, хто не знайшов число 474, є картинка нижче. Дивіться, де число на ній. Чудового вам дня та здоров'я!

Тести на уважність із цифрами користуються популярністю у певної категорії людей. Вони цікаві тим, що потрібно шукати число, яке може бути необов’язково написано горизонтально. Це вам підказка.

Новачок, звичайно відразу не зможе за 20 секунд виявити число 474. Йому потрібно потренуватися або покращити свою уважність. А це можна зробити з інформації нижче.

Будьте уважні до інших

Хоча уважність – це інтроспективна діяльність, практика впливає те, як взаємодіють з навколишніх. Знайдіть час, щоб подумати про інших і зробити щось хороше для когось. Допомога іншим – це, мабуть, найбільш що відсвіжує і широке заняття, яким можна займатися.
Своєю чергою, практика пильності призводить до співчуття. У дослідженні студенти коледжів, які практикували усвідомлену медитацію, більш ніж удвічі частіше поступалися місцем у переповненій залі очікування потерпілому, ніж ті, хто не проходив тренінг усвідомленості.
Практика усвідомленості приносить користь не тільки самому собі, але також може принести світ співробітникам, колегам та всім, хто нас оточує. Що може бути краще?

Спробуйте, і ви побачите, що це діє. А тепер знайдіть число 474 на зображенні. Кому не вдалося цього зробити, то приділіть цьому тесту на увагу більше часу.
Для тих, хто не знайшов число 474, є картинка нижче. Дивіться, де число на ній.
Чудового вам дня та здоров’я!

Число 474 виділено червоним кольором