Тест на уважність: знайдіть за 20 секунд число 2020 на зображенні

Знайдіть число 2020. Чи вдалося знайти? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Тести, де потрібно знайти число на картинці з безліччю схожих цифр, також популярні. Більшість із них відвідувачі сайту Одна Хвилина, дивляться з цікавістю.
У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність та виявити, де число – 2020?
Щоб покращити свою уважність, можливо, вам допоможе інформація нижче.

Припиніть те, що ви робите, і зробіть вдих

Знайдіть хвилинку, щоб помітити відчуття дихання. Створення спеціально створеного простору для відновлення сил навіть на одному диханні допоможе вам зберігати спокій і зосередженість протягом дня.

Покладіть телефон

Ваша система уваги спрямована на те, що вас найбільше стимулює і ваш телефон був розроблений так, щоб бути найбільш стимулювальним об’єктом навколо вас. Тримаючись за телефон, ви тимчасово позбавитеся нудьги, але також зможете відволіктися від відчуттів та оточення. Встановіть час щодня, щоб тримати телефон поза досяжністю. Якщо він знаходиться в межах досяжності, ви можете взяти його назад, навіть не усвідомлюючи це.

Робіть одну справу за раз

Ми часто намагаємось розставити пріоритети завдань, вирішуючи їх у міру надходження, навіть якщо це означає запуск нового завдання, тоді як п’ять інших вже перебувають у роботі. Перемикання між завданнями займає більше часу і робить вас схильнішим до помилок, ніж виконання однієї дії за раз.

Ось чому величезний компонент уважності полягає в тому, щоб робити тільки одну справу за раз, це практика приділення всієї вашої уваги та усвідомленості поставленого завдання.

Коли ви дізналися більше про уважність і як її покращити, то швидше проходитимете тести на уважність і головоломки.
А зараз поверніться до тесту і знайдіть число 2020. Чи вдалося знайти? Якщо ні, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Число виділено червоним кольором