Аліна Гросу вийшла заміж через маніпуляції

За словами співачки, перед весіллям у стосунках настала криза.

24-річна співачка Аліна Гросу в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» розкрила подробиці особистого життя. Як зізналася співачка, її весілля було на межі зриву. Причиною конфлікту стало непорозуміння між нареченими.

«Ми навіть якось по-різному дивимось на життя і це трохи ускладнює все. Тому що в нього своє бачення життя, у мене – своє. Він любить одну музику, я – іншу. Кажу, що це таке кряхтить, бо я більше люблю музику для душі. Притираємося, – розповіла Аліна Гросу.

Співачка додала, що кілька років тому до одруження вони розійшлися через серйозний конфлікт. Аліна не приховує, сварку спровокувала вона.

«Був якийсь такий час – я думала, що, можливо, це не мої стосунки, не наші. Коли ти на якомусь розпутті. Було якось так сумно, здавалося, що почуття зникли, що він мене не так любить, не так приділяє мені час. І до мене почали залицятися інші хлопці. Він приревнував сильно, і так ми посварилися. Побули півтора місяця порізно», – відверто розповіла артистка.

На перший крок до примирення також наважилася саме Аліна. Гросу пригадує, що запропонувала Олександру залишитися друзями, однак хлопець відмовився.

«Я з тих людей, які не можуть не дружити. Тому на примирення пішла скоріше я. Він привітав мене з днем народження, а я запропонувала зустрітися і нормально поговорити. Мовляв, давай будемо дружити. А він не захотів, сказав, що дружити зі мною не буде, тільки стосунки. Він мною тоді маніпулював, розумів, що був для мене важливим і я в будь-якому випадку хотітиму бути з ним», – підсумувала Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу вийшла заміж в Італії минулого року. Обранцем артистки став Олександр. Хлопець працює в ІТ-сфері.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.