Тест на уважність: знайдіть за 20 секунд симпатичного каченя відмінного від інших

Знайдіть на картинці одного каченя, яке відрізняється від інших. Якщо ви його не знайшли, відповідь побачите на малюнку нижче. Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Такі тести на уважність здаються простими, але це не так. У цьому тесті багато однакових каченят і одне каченя відрізняється від інших. Проте відмінність несуттєва і не відразу впадає в око, особливо новачкові.
Для покращення уваги рекомендується інформація нижче.

Повторіть позитивне затвердження

Легко уникнути негативних думок. Відмінний спосіб змінити це – повторити позитивне твердження. Зосередження уваги на повторенні – це усвідомлена практика, яка дає вам додаткову перевагу, змушуючи вас почуватися більш позитивно.

Практикуйте усвідомлені стосунки

Попри те, що уважність – це дуже інтроспективна діяльність, вона може позитивно вплинути на наші стосунки. Подумайте, що ви можете зробити для інших. Навіть невеликі вчинки покращать ваші стосунки та допоможуть зміцнити ваше співчуття.

Слухайте людей

Навіть якщо співрозмовник – найнудніша людина, яку ви коли-небудь зустрічали, він пропонує ідеальний сценарій для практики усвідомленої розмови. Замість того, щоб думати та судити про те, що вони говорять, спробуйте уважно їх вислухати, приділіть увагу спокійно тому, що вони говорять.

Коли ви проходите чергові тести на уважність, то ця інформація вам буде корисна. А зараз знайдіть на картинці одного каченя, яке відрізняється від інших. Якщо ви його не знайшли, відповідь побачите на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Відмінність обведена гуртком