Тест на уважність: визначте за 30 секунд хто з дівчат вагітна

Визначте, хто дівчина вагітна. Якщо вам це важко зробити, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче. Успіхів вам і гарного настрою!

Цей тест напевно пройдуть краще представники прекрасної статі. На цій картинці три дівчини (фігури 3 дівчат) і потрібно визначити, хто з них вагітна. Для чоловіків, напевно, такий тест буде специфічний. А для Новачка – тим більше. Хоча якщо у вас хороша уважність та непогане логічне мислення, то і ви зможете пройти цей тест. А для покращення уважності, можете скористатись інформацією нижче.

Переваги

Зосереджена медитація може допомогти вам покращити свою увагу та утримувати її протягом більш тривалих періодів. Коли ви дивитесь на певний об’єкт під час медитації, ви вчитеся звертати менше уваги на інші фактори, що відволікають. Згодом зосереджена медитація допомагає багатьом людям менше турбуватися про те, що їх турбує, наприклад, про гучну автомобільну сигналізацію або про звуки людей, що сперечаються.

Зосереджена медитація також може покращити вашу емоційну регуляцію. Ви вчитеся реагувати на свої внутрішні почуття так само як ви реагуєте на гучну автомобільну сигналізацію. Ви спостерігаєте і приймаєте це почуття чи відволікання, але не зациклюєтеся на ньому.

Як тільки ви зрозумієте, що можете залишатися насправді незалежно від того, що ви відчуваєте, ви зможете знайти легкість і комфорт навіть серед найскладніших емоцій.

Дослідження показало, що сфокусована медитація покращила конвергентне мислення учасників або здатність думати про конкретне рішення чітко визначеної проблеми. З іншого боку, медитація з відкритим спостереженням покращила їхнє дивергентне мислення або здатність генерувати багато нових ідей.

Залежно від вашої особистості та цілей, яких ви хочете досягти за допомогою медитації – чи хочете ви розширити свій розум, знайти спокій або заспокоїти свої думки – ви можете знайти метод медитації, який найкраще підходить для вас.
Як тільки ви створите основу, ви почнете помічати переваги медитації, у тому числі зняття стресу, покращення пам’яті та підвищення самосвідомості, а також уважності.

А зараз визначте, хто із дівчат вагітна. Якщо вам це важко зробити, то відповідь ви можете подивитися на зображенні нижче.

Успіхів вам і гарного настрою!

Вагітна дівчина обведена червоною лінією