Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 3 відмінності між картинками з овочами

Спробуйте знайти 3 відмінності між цими зображеннями. Якщо це складно для вас, то на малюнку нижче ви можете переглянути правильну відповідь. Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Цей тест з овочами цікавий тим, що овочі всі різні та красиві, до того ж апетитні. Тому людина має зосередитися лише на відмінностях між двома картинками, а не на смакових якостях самих овочів, які мимоволі виникають у вашому мозку. Для покращення уваги ви можете використовувати інформацію нижче. Через час така інформація допоможе вам швидше вирішувати такі завдання.

Уважність

Усвідомленість – це техніка, якій ви можете навчитися, щоб повністю бути присутнім і брати участь зараз, нічого не оцінюючи. Це може допомогти вам керувати своїми думками, почуттями та психічним здоров’ям.

Що таке уважність?

Вправи на усвідомленість – це способи звернути увагу зараз за допомогою таких технік, як медитація, дихання та йога. Тренування допомагають людям краще усвідомлювати свої думки, почуття та тілесні відчуття, щоб вони не переповнювали їх, а краще справлялися з ними.

Які переваги уважності?

Уважність може допомогти вам:

краще розуміти свої емоції;
краще справлятися з важкими думками;
почуватися спокійніше;
підвищити концентрацію;
покращити ваші відносини.

Дослідження показують, що підходи, що ґрунтуються на усвідомленості, можуть значно зменшити симптоми тривоги та депресії. Вони також можуть допомогти людям, які кілька разів були у депресії, залишатися здоровими та уникати рецидивів.

А тепер переходьте до тесту на уважність з овочами. Спробуйте знайти 3 відмінності між цими зображеннями. Якщо це складно для вас, то на малюнку нижче ви можете переглянути правильну відповідь.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Відмінності обведені зеленою лінією