Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд одну маленьку рибку серед інших мешканців моря

Знайдіть рибку серед інших мешканців моря. Для кого цей тест виявився важким, він може подивитися правильну відповідь на картинці нижче. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Ви пірнали у масці в морі? Під водою, навіть у річці є багато мешканців, які красиві та привабливі, а ще цікаві за формою та кольором. На цій картинці в морі намальовано багато мешканців, але потрібно знайти лише одну маленьку рибку. І це потрібно зробити за 30 секунд.
Уважна людина впорається з цим завданням. А щоб новачкові розвивати свою уважність йому знадобиться інформація нижче.

Хто може практикувати свідомість?

Кожен, хто хоче покращити своє повсякденний добробут, може практикувати свідомість. Хоча це має коріння у буддизмі, вам не потрібно бути релігійним чи духовним, щоб практикувати його.

Уважність у повсякденному житті

Крім виділення часу для більш формальної практики, ви можете практикувати усвідомленість у повсякденному житті.

Наприклад:
Зверніть увагу на повсякденні речі, такі як повітря, що рухається повз вас, коли ви рухаєтеся, відчуття поручнів, коли ви підіймаєтеся нагору, або смак та текстуру їжі, яку ви їсте.
Виберіть звичайний час – наприклад, ранкову поїздку на роботу або вечірню прогулянку – щоб більше усвідомлювати відчуття, викликані навколишнім світом.
Спробуйте щось нове, наприклад, інший маршрут додому від вокзалу або інше місце в автобусі. Це може допомогти вам глянути на світ по-іншому.

Слідкуйте за своїми думками. Якщо ви посидите спокійно кілька хвилин, ви, мабуть, помітите, як думки проносяться у вашому розумі. Замість взаємодіяти з ними, просто спостерігайте за ними та відпускайте їх.

А тепер перейдіть до тесту та знайдіть рибку серед інших мешканців моря. Для кого цей тест виявився важким, він може подивитися правильну відповідь на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рибка обведена жирною лінією