Тест на уважність: визначте за 30 секунд, хто з цих людей шульга

Чи вдалося визначити лівшу? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Цей тест на уважність пройдуть люди, які мають не лише уважність, а й логічне мислення. Здебільшого люди більше працюють та пишуть правою рукою, але є й шульги. На цьому малюнку він є. Знайдіть його за 30 секунд.
Для збільшення уваги можна прочитати інформацію нижче.

Практикуйте застосування уважного усвідомлення всіх аспектів вашого тілесного досвіду. Уважно наголошуйте, що ви бачите, чуєте, пробуєте на смак, відчуваєте та нюхаєте. Почніть помічати невеликі аспекти вашого сенсорного досвіду, які ви зазвичай не берете до уваги. Звертайте увагу на ледь уловлені запахи в повітрі, смаки нових і знайомих продуктів і звуки навколо вас. Ідея, що лежить в основі напряму усвідомленого усвідомлення на переживання ваших почуттів, полягає в тому, щоб допомогти вам увійти в контакт з аспектами вашого повсякденного досвіду, які ви зазвичай не помічаєте.

Зверніть увагу на всі аспекти свого чуттєвого досвіду, не оцінюючи жодного з них. Відкрийтеся комфорту та дискомфорту. Коли ви перестаєте намагатися уникати речей, які видаються вам незручними, вони втрачають над вами свою владу. Розвивайте відкрите, цікаве та м’яке ставлення уважності до того, що ви відчуваєте та відчуваєте. Як змінюється ваш досвід завдяки усвідомленому прийняттю вашого досвіду таким, яким він є?

А тепер переходьте до тесту та визначте лівшу на картинці. Чи вдалося визначити лівшу? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Шульга обведений червоною лінією