Тест на уважність: здогадайтеся хто на картинці, крім бородатого чоловіка в капелюсі

Визначили хто намальований на картинці, окрім бородатого чоловіка у капелюсі? Якщо ні, то ви зможете знайти відповідь на картинці нижче або подумки перевернути першу картинку. Гарного вам настрою та удачі!

Це цікавий тест на уважність і вимагає ще й просторової уяви. Якщо ви подивитеся на картинку, то всі бачать на ній тільки бородатого чоловіка в капелюсі. Але це не так. На зображенні зображений ще хтось. Хто це – визначте.
Для покращення уважності та потім швидкого проходження надалі тестів та головоломок, вам буде корисна інформація нижче.

Хоча найшвидший спосіб створити сильний рівень уважності у своєму житті — це розвинути практику медитації, кінцева мета — впровадити її у повсякденне життя — насолоджуватися все більш тривалими періодами ясної, спокійної уваги. На щастя, кожен день сповнений можливостей привернути вашу увагу до цього моменту – потрібно просто зробити свідоме зусилля. Як тільки ви освоїтеся, ви зможете практикувати усвідомленість у будь-який момент дня та подивитися, як це змінить якість вашого досвіду.

Усвідомлене харчування

Неважливо, що принесе вам день, будуть страви чи принаймні закуски! Коли ви їсте, – чудовий спосіб привнести усвідомленість у свій день – і це допоможе вам краще усвідомлювати, яку їжу ви їсте.
Зверніть увагу: смак, консистенцію, запах – так багато всього потрібно помітити в кожному ковтку їжі. Якщо ви дійсно зосереджені, навіть крихітна особливість може зробити вас щасливим! Відкушуйте невеликими шматочками та повільно пережовуйте, смакуючи під час їжі, і зачекайте, поки ви не проковтнете, щоб взяти вилкою наступний шматочок.

А тепер зосередьтеся на тесті. Визначили хто намальований на картинці, окрім бородатого чоловіка у капелюсі? Якщо ні, то ви зможете знайти відповідь на картинці нижче або подумки перевернути першу картинку.

Гарного вам настрою та удачі!

Це собака, яка гризе кістку