Тест на уважність: визначте за 15 секунд скільки мавп підморгують правим оком

Знайдіть скільки мавп підморгують правим оком. Знайшли скільки? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете побачити відповідь. Гарного вам настрою та міцного здоров'я!

Це цікавий тест на уважність, бо треба в думці перевертати обличчя мавп, щоб визначити, де праве око. Адже деякі мавпи намальовані верх ногами. І новачок не відразу зрозуміє, де праве око. До того ж час обмежений – 15 секунд.
Для того, щоб збільшити уважність, можливо, вам допоможе інформація нижче.

Усвідомлена ходьба

Так само як і приймання їжі, щодня складається з прогулянок — чи це довга прогулянка на роботу або в школу, або коротка прогулянка на кухню. Кожен крок приносить можливість бути усвідомленим.
Зверніть увагу на: Ваші стопи та ноги. Зверніть увагу на те, як відчувається кожна нога, коли вона торкається землі, котиться, а потім знову відштовхується. Відчуйте згинання кожної ноги під час руху вперед, розтягнення м’язів гомілки та стегна. У міру того, як ваша увага загострюється, ви також можете помітити обертання кульшових суглобів, розмахування руками, прямоту хребта і вітер на обличчі.

Усвідомлене прийняття душа

Хоча кажуть, що наші найкращі ідеї приходять до нас у душі, миття також може бути часом, щоб відволіктися від безперервного потоку думок, який заповнює більшу частину дня, і дійсно бути в курсі.
Зверніть увагу на: Відчуття води. Зверніть увагу на температуру до і після регулювання, на те, як кожна крапля стикається з вашою шкірою, який звук вона видає, ударяючись про фіранку для душу, екран або плитку.
А потім ви побачите, що стали уважнішими.

А зараз знайдіть скільки мавп підморгують правим оком. Знайшли скільки? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете побачити відповідь.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Мавпа обведена синьою лінією