Меган Маркл і принц Гаррі оголосили про друге весілля

Його планують провести у Голлівуді.

Видання Heatworld, посилаючись на анонімне джерело, оприлюднило інформацію про те, що Меган Маркл і принц Гаррі планують організувати друге весілля. Пара хоче ще раз освідчитися один одному у Голлівуді. Вони знову дадуть шлюбні обітниці на березі океану під час заходу сонця. Церемонія пройде без гостей.

Опісля Меган та Гарі влаштують вечірку для найближчих друзів та рідних. Очікують, що буде близько 20 запрошених, серед яких – батьки та зіркові гості.

«На вечірці буде не більше 20 осіб, тільки близькі друзі та сім’я. Мама Меган Дорія теж буде серед запрошених. Напевно Гаррі й Меган запросять Джорджа і Амаль Клуні, Опру, Джей Ло з нареченим. Можливо також, що у святі візьмуть участь Анджеліна Джолі та Серена Вільямс», – йдеться у повідомленні.

В такий спосіб королівська сім’я хоче розпочати нове життя в іншій країні.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.