Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд розумного котика у дворі серед каміння

Знайшли котика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете його побачити. Гарного вам настрою та міцного здоров'я!

Коти та кішки можуть чудово ховатися особливо у дворі. Хоча їм і не потрібно ховатися, якщо їхнє забарвлення схоже на навколишню місцевість. У цьому тесті на уважність вам необхідно знайти розумного котика. Це потрібно зробити за 30 секунд.
А для покращення уважності, особливо новачкам, може бути корисною інформація нижче.

Використовуйте нагадування та оповіщення

Коли ви поверталися додому і розуміли, що не пам’ятаєте поїздку? Твій мозок працював на автопілоті. Це стан низької енергії, майже мрійливий, дуже неуважний. Насправді слово свідоме означає пам’ятати. На жаль, більшість людей, які бачать переваги усвідомленості та навіть практикують її, забувають про усвідомленість!

Автопілот означає, що ви не на 100 відсотків присутні в даний момент, і що ви ледве розумієте, що момент знаходиться перед вами. Ви не можете виявляти творчий підхід, планувати чи реагувати належним чином, якщо ви працюєте на малій потужності. Ви просто не можете це зробити. У тебе нема сили!

Використовуйте будильники на своєму телефоні: робіть це, навіть якщо
ваш телефон вібрує, щоб ваші колеги не божеволіли.
Використовуйте свій календар: призначайте зустрічі із собою.
Додайте трохи мистецтва: тримайте невелику замітку або картинку на своєму столі, щоб нагадувати вам про необхідність бути уважним.

А тепер переходьте до тесту та знайдіть розумного котика у дворі серед каміння. Знайшли котика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви можете його побачити.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Котик обведений лінією