Тест – головоломка №70: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли вирішення головоломки? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Відмінного вам настрою та удачі!

Щоразу коли на сайті Одна Хвилина публікується чергова головоломка зі сірниками, вона набирає багато переглядів. Тому й у цій статті ми вирішили опублікувати головоломку №70. Якщо ви хочете збільшити свою увагу, то вам буде цікава інформація нижче.

Одним із найкращих аспектів практики усвідомленості є те, що це може зробити кожен без спеціальної підготовки чи обладнання. Все, що вам потрібно, це бажання і готовність повніше стикатися з сьогоденням.

Спробуйте почати тут, щоб приєднатися до свого внутрішнього усвідомленого стану:

Знайдіть тихий момент: виберіть час, коли у вас є кілька хвилин для себе, і вас ніхто не квапить і не перериває.
Присвятіть практиці певну кількість часу: це може бути певна кількість хвилин, яку ви відстежуєте за допомогою таймера, або це може бути просто повна тривалість певної дії до його закінчення.

Почніть повільно: спочатку практика усвідомленості може здатися вам стомливим через потрібну концентрацію. Важливо робити перерви та спочатку йти повільно, починаючи з однієї-дві хвилини на день і поступово збільшуючи навантаження.

Виберіть вправу на усвідомленість: ви можете спробувати усвідомлено спробувати кислу лимонну цукерку, звертаючи увагу на звук обгортки та відчуття в тілі, коли льодяник тане мовою. Або ви можете вирішити свідомо виконувати звичайну повсякденну діяльність, наприклад, мити посуд, помічати звук води, що біжить, і слизьку текстуру мила.

А тепер переходьте до головоломки №70. Знайшли вирішення головоломки? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором