Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину смугастого котика на вулиці

Знайдіть смугастий котик на вулиці. Знайшли кота? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам дня та міцного здоров'я!

Смугасті котики звичайнісінькі. Таке забарвлення дозволяє їм ховатися і маскуватися навіть не сильно напружуючись. Ви зможете визначити, де ховається котик? А для покращення уважності інформація нижче допоможе.

Фрази на кшталт “цей місяць пролетів непомітно” або “куди йде час?” стають надто поширеними в наші дні, і вони абсолютно пов’язані з нестачею часу, який ми витрачаємо на те, щоб уповільнитись і бути уважними.

Уважність – це, по суті, практика цілеспрямованого зосередження уваги зараз без осуду. Просте визначення для простої практики, але не зрозумійте неправильно, регулярна практика усвідомленості може мати серйозні позитивні ефекти, такі як покращення концентрації, енергії та сну, а також підвищення загальної задоволеності життям та зниження занепокоєння.

Уважність найчастіше практикується за допомогою будь-якої форми медитації, такої як діяльність, яка зосереджена на диханні, зосередження уваги на мантрі або керованих образах. Однак усвідомленість можна практикувати і невимушеніше, і вона принесе ті ж плоди.

Усвідомлена ходьба. Усвідомлена ходьба – це можливість зосередитись на сьогодні – ваших ногах на землі, вітрі на обличчі чи звуках, які ви чуєте, – без жодних оцінок. Коли ваш розум блукає, просто зауважте, що він блукає, і м’яко поверніть увагу до прогулянки.

Потренуйтеся і потім побачите, як покращилася ваша уважність. А тепер знайдіть смугастого котика на вулиці. Знайшли кота? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Гарного вам дня та міцного здоров’я!

Котик обведений лінією