Тест – головоломка №73: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Знайшли розв'язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Гарного вам настрою та удачі!

Вирішіть головоломку №73. Новачок нехай прочитає інформацію нижче вона йому буде корисна.

Спостерігайте та описуйте своє оточення. Просто потренуйтеся спостерігати та описувати своє оточення, хоч би яким воно було. Один з найкращих способів попрактикуватися – це чекати в кабінеті лікаря або в приймальні, тому що часто можна багато чого побачити. Продовжуйте та практикуйтеся в тому, щоб ваші описи не були упередженими, коли ви спостерігаєте за тим, що вас оточує.

Усвідомлена участь у діяльності. Будь-яку діяльність можна виконувати свідомо. Розфарбовування, приготування їжі, миття посуду, складання білизни та розкладання пасьянсу – все це приклади занять, яким ви можете практикуватися, зосередивши всю свою увагу. Бути навмисним з уважністю — це ключ, тому що ми знаємо, що всі перераховані вище дії можна виконувати та бездумно.

Виберіть колір. Де б ви не знаходилися, виберіть колір, на якому потрібно зосередитись, і знаходите цей колір стільки разів, скільки зможете. Це чудове заняття по дорозі додому (якщо ви користуєтеся громадським транспортом) або під час очікування на зустріч. Як тільки ви закінчите з одним кольором, просто переходьте до іншого.

Як вам інформація? А тепер переходьте до головоломки №73. Знайшли розв’язання задачі? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором