Тест на пильність. Знайдіть за одну хвилину слово: “понеділок” серед літер

Знайдіть за 1 хвилину слово – понеділок. Знайшли слово? Якщо ні, то на малюнку нижче в його побачите. Чудового вам дня та міцного здоров'я!

Це тест іншого плану. Тут на малюнку є слово – понеділок. Його треба знайти. Це непросто зробити навіть уважній людині. А новачкові тим паче. Але уважність можна покращити. Для цього вам допоможе інформація нижче.

Частиною уважності є прийняття поточних фізичних відчуттів, а також думок та емоцій. Іноді ці речі можуть бути незручними або навіть лякаючими, і ми можемо, природно, хотіти, щоб вони припинилися, але опір їм рідко, якщо взагалі будь-коли, змушує їх піти. Найчастіше це призводить до того, що люди відчувають більший стрес через стрес, більшу депресію через депресію, більший страх через страх і так далі. Наприклад, коли ви відчуваєте стрес, ви можете відчути, як б’ється ваше серце.

На жаль, часто трапляється так, що чим більше ви намагаєтеся змусити своє серце сповільнюватись, тим швидше воно б’ється. Так само, якщо вас розбудили посеред ночі, зацикленість на тому, як жахливо ви почуватиметеся вранці, тільки ускладнить вам засинання. Замість цього, якщо ви думаєте про це як ідеальний час для практики усвідомленого дихання і медитації, ви, швидше за все, знову заснете. Спокійне зауваження та прийняття відчуттів такими, якими вони є зараз, зазвичай є першим кроком до їхнього зменшення. Тобто потрібно дихати – спокійно дихати у подумки уявляти як повітря входить і виходить із ваших легенів. Це благотворно впливатиме на вас та вашу уважність. Ви почнете зосереджуватись.

А тепер переходьте до тесту на уважність та знайдіть за 1 хвилину слово – понеділок. Знайшли слово? Якщо ні, то на малюнку нижче в його побачите.

Чудового вам дня та міцного здоров’я!

Слово виділено червоним кольором