Тест – головоломка №78: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Перейдіть до головоломки №78 та вирішіть її. Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче ви побачите відповідь. Гарного вам дня та міцного здоров'я!

Головоломки з сірниками цікаві та цікаві. Деякі люди кажуть, що вони навіть піднімається настрій, коли вони вирішують головоломки з сірниками. Тому ми вам пропонуємо чергову головоломку із сірниками №78. Але все одно якщо навіть ви професіонал у вирішенні таких головоломок, то покращення уважності вам не завадить. А інформація нижче допоможе вам у цьому.

Наш розум занурений у думки 47 відсотків часу. Ці думки регулярно виникають із двох випадків: перебування у минулому або занепокоєння про майбутнє. Перші можуть викликати смуток та депресію, а другі можуть викликати стрес та тривогу. Якщо ігнорувати, емоції можуть стати пригнічуючими.

Медитація може допомогти відвернути вас від нескінченних питань “що могло б бути” і “а що, якби”.

Медитація може змінити структуру та функції мозку за допомогою розслаблення, що може:

Зменшити стрес, тривогу та депресію.

Підвищуйте концентрацію уваги та навчання

Поліпшити пам’ять та концентрацію уваги.

Зміцнити імунну систему та підвищити фізичну/психологічну стійкість.

Краще спати.

Уважність

Ця техніка спеціально фокусується на вашому диханні і спостерігає за думками, коли вони проносяться у вашому розумі. Ціль полягає в тому, щоб просто усвідомлювати свої почуття, а не занурюватися в них.

А тепер переходьте до головоломки №78 та вирішіть її. Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче ви побачите відповідь.

Гарного вам дня та міцного здоров’я!

Рішення показане зеленим кольором