Тест – головоломка №84: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи знайшли рішення головоломки №84? Якщо вам це важко зробити, то на малюнку нижче є рішення. Гарного вам дня та міцного здоров'я!

Головоломки з сірниками набирають популярності. І тому ми публікуємо наступну головоломку №84. Для тих, хто хоче покращити свою уважність, ми також продовжуємо публікувати інформацію, яка вам допоможе це зробити.

Їжте свіжі, цілісні продукти. Закуски, такі як горіхи, овочі або фрукти з низьким вмістом цукру, набагато корисніші для вас, ніж оброблені продукти, і приборкують почуття голоду, даючи вам більше енергії та концентрації протягом дня.

Сумнівайтесь у своїх припущеннях. Розширюйте та кидайте виклик тому, як ви дивитеся на людей та ситуації. Зателефонуйте старому другові. Це зігріє їхнє серце і ваше!

Уважно рухайте своїм тілом щонайменше 30 хвилин. Думайте про це як про медитацію, що рухається.
Кладіть свій телефон у ящик столу хоча б на пару годин, коли повертаєтеся додому щовечора. Ви можете бути здивовані та захоплені тим, що ви помітите.

Напишіть особисту записку (на папері), щоб сказати “Спасибі!” або “Я люблю тебе” (або і те, й інше!) Є хороший шанс, що людина буде дорожити цим завжди.
Щодня приділяйте час роздумам, чому ви тут. Позначте один вчинок, який ви зробили сьогодні і який послужив саме цій меті.

Добре виспіться. Тримайте смартфон і планшет трохи далі від спальні. Світло від них псує ваш сон. Вам потрібен нічний відпочинок, щоб завтра був чудовий день!

А тепер скажіть: чи знайшли рішення головоломки №84? Якщо вам це важко зробити, то на малюнку нижче є рішення.

Гарного вам дня та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором