Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд розумного песика в кімнаті

Чи вдалося вам знайти розумного песика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Міцного вам здоров'я та успіхів у житті!

У цьому тесті на уважність потрібно знайти милого та розумного собачку. Де вона ховається? Чи зможете знайти. Новачку буде важче це зробити. Але якщо він візьме до уваги інформацію нижче, це буде зробити легше. У такий спосіб можна покращити уважність.

Робіть перерви

Ваш мозок починає трохи затуманюватися після того, як ви надто довго займаєтеся одним завданням. Перерви можуть допомогти вам зберегти стан усвідомленості, даючи вашому мозку невелику перерву для перезавантаження. Перерви допомагають вашому мозку засвоювати інформацію, і коли ви повертаєтеся до завдання після короткої перерви, ви знову відчуваєте зосередженість.

Занадто довгі відрізки роботи можуть знизити вашу продуктивність і зробити вас більш схильним до помилок. Практикуйте усвідомленість, роблячи короткі перерви за робочим столом або навіть кілька хвилин прогулюючись.

Усвідомлене занурення

Поспіх із виконанням завдань якнайшвидше викликає стрес і може призвести до помилок у вашій роботі. Коли ви практикуєте свідоме занурення, ви відпускаєте все, крім відчуття завдань, якими ви зайняті зараз. Замість того, щоб відволікатися на думки про те, як швидко ви можете виконати це завдання, щоб ви могли перейти до наступного, зупиніться та насолоджуйтеся моментом.

Прийміть свідоме рішення зосередитись на тому, що ви робите. Насолоджуйтесь фізичними відчуттями від того, що ви робите наразі, і не дозволяйте своєму розуму блукати за іншими пунктами порядку денного. Не турбуйтеся про свою поштову скриньку та не починайте обговорювати ключові моменти майбутньої зустрічі відділу.

Чи вдалося вам знайти розумного песика? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Міцного вам здоров’я та успіхів у житті!

Песик обведений гуртком