Тест – головоломка №88: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче є рішення. Гарного вам настрою та удачі!

Ви вже напевно багато разів вирішували головоломки із сірниками. І тому у вас є досвід їх вирішення. А новій людині буде важко вирішити чергову головоломку зі сірниками №88. Але почитавши інформацію нижче, надалі йому буде легше це зробити.
Більшість людей добре вміють розрізняти, чи хтось дійсно слухає те, що вони говорять. Якщо ви з нетерпінням чекаєте на свою чергу, щоб висловитися, і не слухаєте, люди досить швидко вас зрозуміють.

Завжди будьте ввічливі та поважайте думку іншої людини. Активне слухання – одна з найкорисніших технік усвідомленості, яку ви можете використати.

Уважно вимкніть

Відключіться від відволікаючих факторів повсякденного життя, таких як радіо, телевізори, стільникові телефони та електронна пошта, щоб ви могли прожити свій день у більш усвідомленому стані. Ці фактори, що відволікають, можуть зробити вас більш нетерплячими та забудькуватими, додаючи стресу у ваше життя.

Проводьте час без гаджетів, виконуючи дихальні вправи, прогулюючись або виконуючи завдання за робочим столом. Якщо ви витратите деякий час на роботу без підключення до мережі, це підвищить вашу продуктивність і дозволить вам почуватися більш розслабленим. Непродуктивно намагатись виконувати роботу, постійно відстежуючи електронну пошту та відповідаючи на повідомлення.

Дорогою додому відключіть машину від мережі, вимкнувши радіо. Насолоджуйтесь тишею і знайдіть час, щоб очистити голову, зосередившись на своєму подиху та відчутті рук на кермі.

Ці техніки та вправи на усвідомленість легко додати у свій робочий день, щоб зменшити стрес, підвищити продуктивність та загальне задоволення.

А зараз переходьте до головоломки №88. Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче є рішення.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором