Сурок Тимка з харківської області дав прогноз: якою буде погода навесні 2022

Як повідала Надія Токарська, ґрунтуючись на "передбаченнях" бабака Тимки, весна 2022 року в Україні буде як завжди за розкладом, але вона відрізнятиметься нестабільністю.

У багатьох країнах світу існує традиція визначати погоду на найближчий час після того, як прокидається бабак, коли він це робить і чи бачить бабак свою тінь. Вірити передбаченням бабака чи ні кожна людина вирішує самостійно. Але багато людей прислухаються до “пророцтв” бабака щодо погоди.

У нашій країні також є такий бабак, який є провісником погоди. За ним навіть спостерігає науковий співробітник і робить певні висновки щодо погоди, коли баба прокидається. Потрібно звернути увагу на тінь, яка подає від бабака і чи побачить бабак свою тінь? Це складний процес і передбачати погоду за діями бабака можуть лише досвідчені фахівці у цій галузі.

2 лютого 2022 року відзначається день бабака. Як правило, люди дивляться на бабака і за його поведінкою, тому що він їсть, передбачають погоду на найближчий час – тобто на весну.

У харківській області живе знаменитий бабак Тимка, який прогнозує погоду. Це бабак Тимка -3, тобто у третьому поколінні. І цього 2022 року за бабаком Тимком уважно спостерігали, щоб визначити, яка буде погода навесні 2022 року.

За ним спостерігала Надія Токарська, яка є науковцем кафедри біології Харківського національного університету імені Каразіна.
Як повідала Надія Токарська, ґрунтуючись на “передбаченнях” бабака Тимки, весна 2022 року в Україні буде як завжди за розкладом, але вона відрізнятиметься нестабільністю.

Що передбачив бабак Тимка-3? Яка погода буде в Україні навесні 2022 року?

Такі прогнози завжди робляться за тіні бабака. Цього року Надія Токарська зазначає, що попри те, що бабак Тимка-3 не побачив своєї тіні. І вона робить висновок, що весна 2022 року буде досить нестабільною. Будуть коливання температури.

Також бабака Тимка було запропоновано вибрати найкращу страву антистрес для мешканців нашої країни. Після невеликого роздуму бабак Тимка-3 вибрав сало з чорним хлібом, часником та зеленню. Борщ із пампушками та вареники його не зацікавили. До них він не доторкнувся.

На вибір Тимки – це сало з чорним хлібом, часником та зеленню. До борщу з пампушками та вареники з цибулею гризун не побіг.