Тест – головоломка №89: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Розв'яжіть головоломку №89. Знайшли вирішення головоломки? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите. Гарного вам настрою та удачі!

Чергова головоломка №89 має порадувати вас.

Для того щоб швидко це зрозуміти новачкові потрібна додаткова інформація як покращити уважність.

Уважність – ключ до покращення психічного здоров’я.
Проводячи більше часу вдома і не знаючи, коли світ знову відкриється, ми маємо більше жити справжнім. Проте зробити це завжди просто. Ми схильні наповнювати наші дні відволікаючими факторами або настільки зациклюємося на минулому чи майбутньому, що забуваємо жити теперішнім моментом.

Ви помітили, чи відчували себе добре відпочили сьогодні вранці, і чи були якісь квіти, що розпустилися по дорозі, коли ви вийшли?

Це зайнятий світ. Ви складаєте білизну, одним оком дивлячись на дітей, а іншим на телевізор. Ви плануєте свій день і снідаєте, відповідаєте на робочі дзвінки, коли закінчуєте готувати, розмовляєте з друзями під час прибирання, а потім, коли ви перерву, ви дивитеся фільм, переглядаючи свій телефон.

Завдання, які ви поставили перед собою, можуть бути виконані, але ви можете виявити, що втрачаєте зв’язок з цим моментом, упускаючи з уваги те, що ви робите і як ви почуваєтеся. Коли ви помічаєте щось справжнє, це часто означає миттєве судження і швидку реакцію, часто працюючи з помилкової або обмеженої точки зору, яка обмежує будь-які варіанти або створює більше проблем. Виділення навіть п’яти-п’ятнадцяти хвилин на день, щоб зосередитись на практиці усвідомленості, може мати серйозні наслідки.

У наступній статті ви можете прочитати продовження цієї інформації.

Вирішили головоломку? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором