Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину лінивого котика на фото – видно лише лапки!

Спробуйте знайти симпатичного котика. Знайшли лінивого котика серед предметів? Якщо ні, то на фото нижче ви побачите його. Гарного вам дня та міцного здоров'я!

На цій фотографії багато предметів. І серед них здається, що не можна знайти лінивого котика. Проте він там є. І спокійно відпочиває. Його мало видно. І тільки уважна людина може його знайти. А ви можете? Знайте, що уважність можна покращувати. Прочитайте інформацію нижче, вона вам буде корисною.

Спробуй знову і знову

Якщо ви пропустите призначений час для розслаблюючого сеансу, ви захопитеся або захочете зупинитись на цей день. Все гаразд, зробіть паузу і почніть знову. Не забудь повернутися наступного дня.

Знайдіть у ньому себе

В Інтернеті представлено безліч програм, курсів та відеороликів, які вчать і спрямовують вас у багатьох способах усвідомленості. Але все починається і закінчується тим, наскільки ви вкладаєте себе в процес, настроюєте процес, персоналізуєте те, що працює для вас, і робите більше.

Перш за все, практика уважності включає прийняття всього, що виникає у вашій свідомості в кожен момент. Це включає доброту і прощення стосовно себе. Практикуючи прийняття свого досвіду під час усвідомленості, легшає приймати все, що зустрічається на вашому шляху протягом решти дня.

А тепер спробуйте знайти симпатичного котика. Знайшли лінивого котика серед предметів? Якщо ні, то на фото нижче ви побачите його.

Гарного вам дня та міцного здоров’я!

Котик обведений синьою лінією. Тільки лапки його видно!