Тест – головоломка №92: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи знайшли рішення головоломки №92? Якщо для все це важко, то на малюнку нижче ви знайдете рішення. Відмінного вам настрою та здоров'я!

Ще одна головоломка на уважність. Знайдіть рішення. А для цього ви можете скористатись інформацією нижче.

Ті, хто вивчає усвідомленість, використовують практику, яку називають скануванням тіла, як засіб медитації усвідомленості. Ця практика спричиняє усунення вашої уваги з чогось великого, наприклад, всього тіла, на щось маленьке, наприклад, великий палець ноги. Практикуючи це, багато хто демонструє велику здатність концентрувати та утримувати увагу. Було виявлено, що більшість людей можуть утримувати увагу на проблемі близько 10 секунд.

Після цього часу нашу увагу починає дрейфувати, і ми поринаємо в мрії про майбутні події або розмірковуємо про минулі моменти. Можливо важко зосередити увагу без практики та усвідомлення усвідомленості. На жаль, правда полягає в тому, що розпливчаста увага може в будь-якому середовищі створити умови для нещасного випадку або клінічної помилки.

Джеймс Різон, доктор філософії, психолог і фахівець із безпеки людини, припустив, що людські помилки пов’язані з клінічними помилками медсестер та лікарів. Промахи, як називає Розум, пов’язані з порушеннями уваги, а провали пов’язані з порушеннями пам’яті. Розум зазначив, що “промахи та упущення… майже завжди пов’язані з тією чи іншою формою захоплення уваги, або відволіканням від безпосереднього оточення, або заклопотаністю чимось в умі”.

Чи знайшли рішення головоломки №92? Якщо для все це важко, то на малюнку нижче ви знайдете рішення.

Відмінного вам настрою та здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором