Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд літеру Ь серед літер Ы

Відшукали букву? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Успіхів вам і відмінного настрою!

Ще один тест на уважність, де потрібно знайти букву. А інформація вам нижче допоможе.
Одне завдання за раз

У культурі, яка наголошує на швидку роботу, ми схильні вибирати багатозадачність як швидке рішення, коли нам потрібно багато зробити. Однак насправді зависання між декількома завданнями викликає непотрібний стрес, оскільки ми щосили намагаємося привернути увагу, що, безумовно, не полегшує ваше робоче навантаження.

У напружені періоди виконання одного завдання за один раз — ефективний спосіб роботи. Цей більш усвідомлений підхід означає, що ви повністю будете присутні в тому, що робите, очищаючи голову від стресу і відволікаючих факторів. Ви не тільки швидше впораєтеся з цим, але й кінцевий результат буде якіснішим.

Відключайтеся щодня

Ми постійно підключені до соціальних мереж та новинних платформ. Постійний потік засобів і інформації може бути приголомшливим, що сприяє позбавленню ментального безладдя.

У гіперзв’язаному цифровому світі залишатися уважним часто так само просто, як провести деякий час без смартфона чи пристрою. Чи то в приміщенні, чи на вулиці, ви повинні кожен день намагатися робити щось, що не залежить від електронного пристрою. Вирушайте на прогулянку або приготуйте вечерю для друзів, але переконайтеся, що вони залишають свої телефони біля дверей!

Образи швидкоплинного щастя чи блаженства, досяжні лише небагатьма, ілюзорні. Насправді ми відчуваємо ефект від практики уважності, якщо робимо саме це: практикуємо.

З одного боку, це посилає оманливе повідомлення у тому, що практика усвідомленості завжди має розслабляти. По-друге, він малює картину усвідомленості як срібну кулю — швидкодійний спосіб досягти щастя та зняти стрес, нехтуючи важливістю часу та практики. І, по-третє, це дає уявлення про те, що здатність бути по-справжньому усвідомленим зарезервована для людей, які можуть дозволити собі дорогий одяг для йоги, або, можливо, для ченців-аскетів, які медитують у далеких храмах.

Відшукали букву? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь.
Успіхів вам і відмінного настрою!

Літера виділена червоним кольором