Тест – головоломка №116-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Якщо ви не змогли вирішити головоломку, то відповідь на неї ви можете знайти на малюнку нижче. Успіхів вам у всьому і чудового здоров'я!

Тести на пильність зараз дуже популярні. А головоломки зі сірниками складають їм конкуренцію у переглядах передплатників на сайті Одна Хвилина. Спробуйте вирішити цю головоломку із сірниками. Для покращення уважності та усвідомленості вам буде корисна інформація нижче.

Завдяки тому, що ми краще розуміємо власні емоції, наміри та переконання, ми також ясніше бачимо і чужі.
Самоспівчуття допомагає нам перейти від позиції самокритики та засудження до позиції турботи про себе, теплоти та кохання. Замість суворо судити себе, ми можемо визнати свої почуття наразі (сором, розчарування, гнів, розчарування) і визнати, що ці моменти є частиною загального людського досвіду. Це може підвищити нашу здатність до опору у моменти конфлікту, розчарування чи розладу.

Усвідомленість уваги: усвідомленість може покращити концентрацію

Усвідомленість дозволяє повністю зосередитись. Завдяки практиці зосередження уваги усвідомленість дозволяє прояснити, що суттєво, і уповільнити темп нашого дня. У міру того, як ми стаємо більш досвідченими у свідомості, ми з більшою ймовірністю будемо робити свідомий вибір щодо того, на що слід звернути увагу. Ми стаємо більш послідовними у виконанні необхідних завдань, які потребують постійної уваги.

Нещодавнє дослідження, що одне коротке 10-хвилинне навчання медитації усвідомленості під аудіоуправління покращило увагу. Здатність залишатися зосередженим протягом тривалих періодів також пов’язана з позитивними емоціями – задоволенням та щастям – і з покращенням творчості, розв’язання проблем та психологічної гнучкості.

Вирішили головоломку? Сподобалася вам головоломка із сірниками? Якщо ви не змогли вирішити головоломку, то відповідь на неї ви можете знайти на малюнку нижче.
Успіхів вам у всьому і чудового здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором