Тест – головоломка №120-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче ви побачите її рішення. Успіхів вам і гарного настрою!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Вирішіть її, вам буде цікаво. Також ви можете продовжити читати інформацію як покращити уважність.
Люди, які регулярно практикують свідомість, відзначають зниження рівня стресу, емоційного перезбудження та симптомів депресії.

Практикуйте усвідомлене дихання

Спробуймо разом провести експеримент. Ким би ви не були, де б ви не були та що б ви не робили зараз, зробім паузу, зробимо глибокий вдих через ніс і обережно випустимо його через рот.

Потім вивчіть положення тіла, яке видається вам найбільш зручним наразі. Ви можете залишатися таким, яким ви є, або, можливо, ви можете спробувати сидіти, лежати, стояти або використовувати інший варіант, який підходить вашому тілу.

Тепер зробіть повільний глибокий вдих через ніс протягом трьох секунд. Якщо це здається вам безпечним, затримайте подих на три секунди. Потім повільно видихніть через рот протягом трьох секунд. Пауза на три секунди. Повторіть цей цикл ще кілька разів – вдих, затримка, видих, пауза – три секунди кожен.

Що ви помітили у своєму тілі та розумі під час цього експерименту?

Можливо, ви випробували різні думки, відчуття і почуття, починаючи від розслаблення і спокою і закінчуючи цікавістю і надією. Відчуття розслаблення, які ви зазнали, — це лише деякі з багатьох переваг, які дає свідомість.

Вирішили головоломку? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче ви побачите її рішення. Успіхів вам і гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором