Тест – головоломка №154-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Її дуже добре вирішувати у вихідні дні. Часу багато, та ще й настрій у вихідний кращий. Вам буде корисна інформація нижче.

Розслаблююче дихання

Практикуйте будь-де, коли ви відчуваєте, що напруга зростає, або коли ви почуваєтеся засмученою, пригніченою або порушеною негативним чином подією або взаємодією. Часто буває корисно спочатку піти з ситуації, яка вас провокує, але розслаблююче дихання можна також практикувати у розпал випробування, щоб заспокоїти тіло та привернути увагу до поточного моменту.

Трихвилинний перепочинок

Традиційно пропонована в рамках когнітивної терапії, заснованої на усвідомленості (MBCT), трихвилинний перепочинок майже як міні-медитація. Це можна робити будь-де: формально як щоденна сидяча практика або неформально протягом дня.

Почніть із трьох-п’яти розслаблюючих вдихів, як описано вище, максимально збільшуючи кількість повітря, що входить і виходить із вашого тіла. Як тільки ви закінчите їх, дозвольте своєму подиху знайти свою швидкість і ритм і, можливо, дозвольте очам м’яко закритися. Закличте свою увагу звернути увагу на те, що знаходиться тут і зараз — у тілі, розумі та серці. Які почуття ви помічаєте? Чи є звуки у вашому оточенні? У вас сильні думки чи почуття? Вони приємні чи неприємні? Дозвольте всьому, що є тут і зараз, бути таким, яким воно є.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором