Тест – головоломка №155-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Як вам головоломки із сірниками? Чи вдається їх швидко вирішувати? Якщо ви ще не навчилися їх вирішувати, інформація нижче повинна буде вам корисна.

Збери свою увагу, відзначаючи рух дихання у тілі. Слідкуйте за диханням протягом усього його руху. Якщо ваша увага перемикатися на думки про майбутнє або минуле, відчуття або звук, просто позначте це і потім поверніться до дихання. Чи можете ви помітити початок, середину і кінець кожного вдиху та видиху, а також короткий проміжок між видихом та вдихом?

Поцікавитись.
Почніть знову розширювати увагу, дозволяючи диханню піти на задній план і запрошуючи ширше усвідомлення всього тіла і вашого оточення. Зверніть увагу на звуки у вашому оточенні. Зверніть увагу на точки дотику вашого тіла з підлогою або стільцем. Нехай у вашому зауваженні буде м’якість. Коли будете готові, розплющити очі.

Використання уважності

З практикою ми вчимося залишатися тут і зараз із собою та з іншими, хоч би які благословення чи труднощі стояли перед нами. Ми пильнуємо, ми маємо здатність відключати автопілот у нашому житті та бути живими в кожному моменті.
По суті усвідомленість — це практика повноцінного життя. Повертаючи нашу увагу до цього подиху, цього кроку та цього моменту, ми дивимося на навколишнє середовище новими очима та вчимося любити себе та навколишніх із новим усвідомленням.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором