Тест – головоломка №156-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Її дуже добре вирішувати у вихідні дні. Часу багато, та ще й настрій у вихідний кращий. Вам буде корисна інформація нижче.

Міфи та факти про уважність

У міру зростання популярності усвідомленості можуть виникати неправильні уявлення про те, що таке усвідомленість і що вона може запропонувати. Деякі з найпоширеніших міфів про свідомість розглядаються нижче.
Міф: Люди, які практикують свідомість та медитацію, тікають від реальності.
Факт: Уважність — це визнання та прийняття того, що відбувається зараз, із співчуттям та м’якістю.
Міф: Бути усвідомленим і медитувати означає культивувати стан, подібний до трансу, або мати порожній розум.
Факт: Свідомість насправді є дуже пильним і пильним станом свідомості.

Медитація – це формальна практика усвідомленості (зосередження уваги на диханні, звуках, об’єкті).
Міф: Медитація – це розслаблення тіла та розуму.
Факт: Медитація не спрямована конкретно на розслаблення (хоча розслаблення може бути результатом формальної практики медитації).
Міф: ви повинні бути духовними або сповідувати східну релігію (наприклад, буддизм), щоб використати свідомість чи медитацію.
Факт: Уважність і медитація – це інструменти, які можна використовувати, щоб бути більш усвідомленим і пильним у житті. Хоча усвідомленість та медитація пов’язані з деякими духовними традиціями, їх може використати кожен.

Міф: Уважності важко досягти, і вона виходить за межі моїх можливостей.
Факт: Усвідомленість – це не те, що ви знайдете в книзі, курсі або подкасті (хоча вони можуть пробудити інтерес до усвідомленості). Усвідомленість так само потаємна і доступна як дихання. По суті усвідомленість у тому, щоб практикувати тут і зараз.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором