(Відео) Ягідний пиріг за 5 хвилин: смачно, красиво та найголовніше швидко!

Отже, насолоджуйтесь фруктовими десертами (звичайно, у помірних кількостях!), щоб отримувати різноманітні корисні здоров'я поживні речовини.

Гості у вас уже на порозі, а часу немає, щоб почастувати їх на десерт чимось смачним? Тоді рецепт цього пирога для вас. Спробуйте здивувати свою сім’ю та порадувати гостей.

Пироги та ситні десерти для багатьох є традиційними святковими стравами. Всі продукти можуть вписатися в збалансований, здоровий план харчування, якщо слідувати трьом простим, але дієвим принципам: збалансованість, різноманітність та помірність.

Ви любитель пирогів? Якщо так, то ви можете вибрати більш здорові варіанти, насолоджуючись фруктами чи гарбузовими пирогами. Попри те, що пироги калорійні, фруктова начинка містить поживні речовини, клітковину та антиоксиданти. Наприклад, чорна смородина та чорниця є суперзіркою антиоксидантів. Вони багаті на вітамін С і марганець, є відмінним джерелом клітковини та забезпечують достатню кількість вітаміну Е.

Клітковина важлива для підтримки здорової ваги цього святкового сезону, тому що вона допомагає довше зберігати почуття ситості. Антиоксиданти є природними захисниками в організмі, які запобігають або відновлюють пошкодження клітин, тканин та ДНК (схема виробництва клітин), спричинені вільними радикалами (шкідливими нестабільними речовинами). Ці шкідливі речовини можуть призвести до різних захворювань, таких як рак, хвороба Альцгеймера та хвороби серця.

Отже, насолоджуйтесь фруктовими десертами (звичайно, у помірних кількостях!), щоб отримувати різноманітні корисні для здоров’я поживні речовини.

Ну, як вийшов пиріг? А на смак – сподобався?