Тест – головоломка №158-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Її дуже добре вирішувати у вихідні дні. Часу багато, та ще й настрій у вихідний кращий. Вам буде корисна інформація нижче.

На жаль, багато хто з нас не проживає своє життя повною мірою, тому що наш розум схильний до блукання. За даними дослідження, людський розум блукає 46,9% годин неспання. Це означає, що майже половину сьогодення ми не звертаємо уваги на власне життя. Це може бути проблемою, тому що, за словами одного з авторів дослідження, “те, як часто наші думки залишають сьогодення і куди вони прагнуть [турбуючись про минуле чи майбутнє], краще пророкують наше щастя, ніж діяльність, у якій ми заручені”.

Люди не блукають, дозволяючи своїм думкам уникати теперішнього моменту, тому що вони нещасні; натомість вони нещасні частково тому, що їхні уми не зосереджені на поточному русі. Занадто часто може здаватися, що ми застрягли у своєму розумі у майже постійному занепокоєнні, страху, роздумах, депресії, автоматичних негативних думках та режимі розв’язання проблем – усвідомленість дозволяє нам відволіктися від цього.

Уважність означає ігнорування чи уникнення проблем; навпаки, розвиток таких навичок уважності, як спостереження, усвідомленість, прийняття та відкритість тому, що відбувається прямо зараз, дозволяє вам жити повним життям, катаючись на диких американських гірках зі злетами, падіннями, поворотами та поворотами у стані спокійної присутності.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором